Νέα

Our Latest News

Τα Learning Tube στην αλυσίδα Public!

Οι αγαπημένοι εκπαιδευτικοί κύλινδροι μικρών και μεγάλων, πλέον είναι διαθέσιμοι και μέσα από τα ράφια της αλυσίδα Public και το Public.gr

 8 μόλις μήνες από την πρώτη εμφάνιση των Learning Tube και το δίκτυο διανομής τους διευρύνεται συνεχώς, περιλαμβάνοντας επιλεγμένα σημεία που όχι απλώς τα φιλοξενούν στα ράφια τους, αλλά έχουν πλήρη επίγνωση της διαχρονικής εκπαιδευτικής τους αξίας και τα στηρίζουν ενεργά!

Το δίκτυο καταστημάτων των Public από σήμερα θα φιλοξενεί στα ράφια 11 επιλεγμένων καταστημάτων του καθώς και στο eshop www.public.gr, τους κυλίνδρους γνώσης Learning Tube.
Η συνεργασία αυτή, αποτελεί στρατηγική τοποθέτηση για ένα νέο παιχνίδι που ξεκίνησε το ταξίδι του από ένα μικρό εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη και φτάνει σε λιγότερο από ένα χρόνο να φιλοξενείται στα ράφια μιας από τις μεγαλύτερες, αξιόλογες και πιο καινοτόμες αλυσίδες καταστημάτων της χώρας.

Εμείς, ως δημιουργική ομάδα των Learning Tube, δεσμευόμαστε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης τους και να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά για την ανάπτυξη της πλέον εμπορικής εκπαιδευτικής σειράς της κατηγορίας!

Ολόκληρη η σειρά προϊόντων των Learning Tube, συμπεριλαμβανόμενων και των δύο νέων προϊόντων (Οι Κουζίνες του Κόσμου & Κ.Ο.Κ. για τους Οδηγούς του Κόσμου), είναι διαθέσιμα από τα παρακάτω καταστήματα Public:

1- ΤΣΙΜΙΣΚΗ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2- ΠΥΛΑΙΑΣ (MEDITERRANEAN COSMOS)

3- MΑΡΟΥΣΙ (THE MALL ATHENS)

4- ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΑΘΗΝΑ)

5- ΠΕΙΡΑΙΑΣ

6- ΓΛΥΦΑΔΑ 

7 - ΙΩΑΝΝΙΝΑ

8- ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 

9 - ΛΑΡΙΣΑ 2

10 - ΚΟΛΩΝΑΚΙ (ΑΘΗΝΑ)

Επίσης τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και για προπαραγγελίες από το eshop των Public. Μπορείτε να προχωρήσετε σε ηλεκτρονική παραγγελία εδώ

 

Cookies
Πληροφορίες για τη χρήση cookies από την Κ-Τoyz
Αποδέχομαι