Υποψήφιοι Συνεργάτες

Στην Κ-ΤΟΥΖ πιστεύουμε πως για την επίτευξη των στόχων μας και τη μετάφραση τους σε εμπορικές επιτυχίες,  δεν αρκούν απλώς η καλές μας ιδέες, η ποιότητα, η ασφάλεια και η καινοτομία που έτσι και αλλιώς φροντίζουμε να διασφαλίζεται σε κάθε στάδιο της παραγωγικής μας διαδικασίας.
Πιστεύουμε πως ο δρόμος προς την επιτυχία χτίζεται επίσης μέσα από σωστές συνεργασίες και από τη δημιουργία ενός δικτύου ανθρώπων με κοινή φιλοσοφία και έμφαση στον αλληλοσεβασμό, την εμπιστοσύνη, την εγκυρότητα και την συνέπεια.

Τα προϊόντα μας πωλούνται αποκλειστικά B2B σε καταστήματα παιχνιδιών, βιβλιοπωλεία, e-shops παιχνιδιών ή κεντρικές αποθήκες αντιπροσώπων που αναλαμβάνουν τη διανομή στις περιοχές ευθύνης τους.

Για εμάς αποτελεί ύψιστη τιμή, το παιχνίδια μας να φιλοξενούνται στα ράφια των καταστημάτων ανθρώπων που αντιλαμβάνονται τόσο την ποιοτική όσο και την εμπορική αξία των προϊόντων μας.

Για αυτό με χαρά δεχόμαστε τα μηνύματα και την εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεργασίας μαζί μας, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Συνεργασίας

Αν είστε αντιπρόσωπος / διανομέας
Αν είστε αντιπροσώπος / πωλητής παιχνιδιών και θα θέλατε να εισάγεται τα Learning Tube στη γκάμα των Brands που διαχειρίζεστε στην περιοχή σας, αναλαμβάνοντας τη διανομή τους κατα τόπους, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα, σημειώνοντας στα σχόλια, το σχετικό ενδιαφέρον σας.
Αν έχετε κατάστημα παιχνιδιών
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
Παρακαλώ συμληρώστε το τηλέφωνο σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
Συμπληρώστε παρακαλώ τα σχόλια σας

Search

Cookies
Πληροφορίες για τη χρήση cookies από την Κ-Τoyz
Αποδέχομαι