Νέα

Our Latest News

Προτεινόμενες από το Υπουργείο Παιδείας οι εκπαιδευτικές δράσεις των Learning Tube!

Στον ιστότοπο του Υπουργείου Παιδείας e-yliko.gr από σήμερα διαθέσιμες οι εκπαιδευτικές δράσεις των Learning Tube!

Τα Learning Tube, γίνονται τα πρώτα εκπαιδευτικά επιτραπέζια στην Ελλάδα με εκπαιδευτικές δράσεις κατάλληλες για μαθητές δημοτικού όλων των βαθμίδων και τα προγράμματα τους προτείνονται από τον ιστότοπο e-yliko.gr του Υπουργείου Παιδείας.

Με όχημα τις κάρτες των Learning Tube, ειδικοί παιδαγωγοί επιμελήθηκαν μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική δράση ειδικά διαμορφωμένη για μαθητές δημοτικού όλων των βαθμίδων! Σκοπός των δράσεων που πραγματοποιούνται μέσα από εκπαιδευτικές επισκέψεις σε δημοτικά σχολεία, είναι η ενίσχυση της πολυπολιτισμικότητας μέσα από ευχάριστα και πολύ διασκεδαστικά παιχνίδια που απαιτούν ταχύτητα, αντίληψη και καλή μνήμη. Οι μαθητές μέσα από τα παιχνίδια της σειράς και τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται, αντιλαμβάνονται την πολύπλευρη σημασία της επικοινωνίας, της γνώσης και της επαφής με διαφορετικούς πολιτισμούς και παραδόσεις.

Ήδη περισσότεροι από 2000 μαθητές σε περισσότερα από 20 σχολεία της Β. Ελλάδας έχουν συμμετέχει στα βιωματικά παιχνίδια των Learning Tube και έχουν λάβει τιμητικές διακρίσεις για την επιτυχή ολοκληρώση των γνωστικών δοκιμασιών τους.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγρμμα στην επίσημη σελίδα του Υπουργείο Παιδείας εδώ https://bit.ly/2Wco0RZ

 

Cookies
Πληροφορίες για τη χρήση cookies από την Κ-Τoyz
Αποδέχομαι