Νέα

Our Latest News

Στην αλυσίδα Πλαίσιο από σήμερα διαθέσιμα τα Learning Tube!

Μία νέα, στρατηγικής σημασίας τοποθέτηση εξασφάλισαν τα Learning Tube για το 2019 καθώς τα προϊόντα της σειράς...

Μία νέα, στρατηγικής σημασίας τοποθέτηση εξασφάλισαν τα Learning Tube για το 2019 καθώς τα προϊόντα της σειράς θα βρίσκονται πλέον διαθέσιμα στα καταστήματα του δικτύου καθώς και το eshop της Πλαίσιο Computers Α.Ε.

Η Πλαίσιο αποτελεί μια αμιγώς ελληνική εταιρία που ξεκίνησε την πορεία της το μακρινό 1969 από ένα μικρό μαγαζάκι  επί της οδού Στουρνάρη, με είδη Σχεδίου & Χαρτοπωλείου. Η αποδοχή του κόσμου ήταν τέτοια που από νωρίς ξεκίνησε η διαδικασία μετεξέλιξης του μοντέλου του, φτάνοντας σήμερα να αποτελεί μια εκ των πλέον καινοτόμων εταιριών στην Ελλάδα με περισσότερους από 1200 εργαζομένους.

Ολόκληρη η εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών Learning Tube θα βρίσκεται πλέον διαθέσιμη στα ράφια των επιτραπέζιων παιχνιδιών της αλυσίδας, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους, να γνωρίσουν τα ελληνικά επιτραπέζια σε κύλινδρο που προσφέρουν ψυχαγωγία και διαχρονική γνώση!

Η νέα αυτή συνεργασία έρχεται να επισφραγίσει επίσης το τρίπτυχο "Σκληρή δουλειά, Υπομονή και Επιμονή" που παρακινεί από την αρχή τη δραστηριότητα της εταιρίας Κ-ΤΟΥΖ, που από ένα μικρό εργαστήριο παιχνιδιών στη Θεσσαλονίκη, έχει φτάσει μέσα σε ένα χρόνο να τροφοδοτεί τις μεγαλύτερες αλυσίδες και εκατοντάδες άλλα καταστήματα παιχνιδιών και βιβλιοπωλείων σε όλη την Ελλάδα!

Αν ενδιαφέρεστε για παραγγελίες, βρείτε εδώ τα Learning Tube από το e-shop της Πλαίσο

Cookies
Πληροφορίες για τη χρήση cookies από την Κ-Τoyz
Αποδέχομαι