Νέα

Our Latest News

Τα Learning Tube στο Summer Camp της X.A.N.Θ.

Με δική τους επιμορφωτική ενότητα τα Learning Tube, εμπλουτίζουν το πρόγραμμα της θερινής απασχόλησης της X.A.N.Θ.

 

Φέτος η θερινή απασχόληση της ΧΑΝΘ είναι ακόμη πιο δημιουργική και γεμάτη γνώσεις από όλοκληρο τον κόσμο! Τα Learning Tube συμμετέχουν φέτος στα επιμορφωτικά προγράμματα και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητας του θερινού προγράμματος, δύνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν δημιουργικό χρόνο που τα εξοικειώνει και τα φέρνει κοντά σε νέες χώρες, κουλτούρες και πολιτισμούς!

Οι παιδαγωγοί των Learning Tube παρέα με τους εκπαιδευτικούς της XAΝΘ έχουν δομήσει ένα γεμάτο και πολύ ξεχωριστό πρόγραμμα δραστηριοτήτων, όπου τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι, γνωρίζουν και μαθαίνουν τις Σημαίες των Κρατών, τις Πρωτεύουσες των Χωρών, τα διασημότερα Μνημεία του Πλανήτη και τους σημαντικότερους Εφευρέτες όλων των εποχών!

Το πρόγραμμα είναι εβδομαδιαίο (Δευτέρα έως Παρασκευή), κάθε εβδομάδα καλύπτει και ένα νέο γνωστικό πεδίο ανάλογο με αυτό των κυλίνδρων γνώσης των Learning Tube και σε αυτό μπορούν να συμμετέχουν παιδιά έως 12 ετών.

Οι εγγραφές στο πρόγγαμμα είναι ανοιχτές καθώς αυτό πραγματοποιείται για ολόκληρο το καλοκαίρι έως και τις 7 Σεπτεμβρίου.

Για πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στο Τμήμα Επιμορφωτικών Προγραμμάτων της ΧΑΝΘ στο τηλέφωνο 231600 0832, 0830 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Cookies
Πληροφορίες για τη χρήση cookies από την Κ-Τoyz
Αποδέχομαι