Νέα

Our Latest News

Playing Review από την Ολγίνα Σαντίκου

Η δημοφιλής blogger Ολγίνα Σαντίκου γράφει τις πρώτες εντυπώσεις της για τα Learning Tube!

Γράφει η Ολγίνα Σαντίκου

"Learning Tube: Η ολοκληρωμένη εμπειρία του ...επιτραπέζιου για όλες τις ηλικίες!

Το πλέον κατάλληλο δώρο Χριστουγέννων είναι εδώ. Μην το χάσετε

Η λέξη επιτραπέζιο αμέσως ξυπνά στο μυαλό μας όμορφες στιγμές, αυθόρμητες με πολύ γέλιο και χαρά δίπλα σε ανθρώπους που αγαπάμε.

Ποιος δεν έχει ευχαριστηθεί ένα Σαββατόβραδο με την παρέα του που αντί να ξενυχτίσει σε κάποιο night club προτίμησε να μείνει σπίτι, να παραγγείλει πίτσα και να παίξει επιτραπέζια παιχνίδια ασταμάτητα με τους φίλους του;

Το Learning Tube δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι, αλλά κάτι νέο, μια φρέσκια πρόταση, μια νέα φιλοσοφία παιχνιδιού και στάση ζωής. Φέρνει κοντά μικρούς και μεγάλους και τους βοηθά να αποκτήσουν περαιτέρω γνώσεις παίζοντας! Ομολογουμένως, η συσκευασία με εντυπωσίασε καθώς είναι πρωτότυπη και δεν πάει ο νους στο συγκεκριμένο περιεχόμενο! Είναι δίκαιο καθώς δεν ακολουθεί την τάση (μεγάλο κουτί – φτωχό περιεχόμενο) που έχει κατακλήσει τα τελευταία χρόνια τα ράφια των παιχνιδιών. Θα τολμούσα να , πως είναι κάτι μεταξύ καλού παιχνιδιού και καλού βιβλίου που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς το δοκιμάσαμε με τους γονείς μου και τα δυο ξαδερφάκια μου, Νίκος και Γιάννης, 13 και 17 χρονών αντίστοιχα. Μέσα από το παιχνίδι «Οι Σημαίες του Κόσμου» , ο Γιάννης και ο Νίκος έμαθαν σημαίες και κράτη από τις πιο γνωστές χώρες μέχρι αυτές που ίσως να μην έχουμε ακούσει και ποτέ, μέσα από απλό διασκεδαστικό game play! Εντυπωσιάστηκα όταν διαπίστωσα πως μέσα σε λίγη ώρα, γύρω από το τραπέζι είχε στηθεί μια παρέα από 3 διαφορετικές γενιές, που απολάμβαναν το ίδιο τη διαδικασία και έφτασαν όλοι να μαθαίνουν κάτι πραγματικά χρήσιμο.

Εκτιμώ πως τα Learning Tube προσφέρουν γνώσεις πολύτιμες για μια ζωή. Στην πράξη είδα πως είναι ένα πολύ χρήσιμο παιχνίδι ενώ συνδυάζει το «ρομαντικό αν μπορώ να το θέσω έτσι, με τις νέες τεχνολογίες. Πως το επιτυγχάνει αυτό; Δεν περιορίζονται μόνο στις κάρτες, αλλά συνεχίζονται και online!

Τώρα λοιπόν που πλησιάζει ο καιρός για να αγοράσετε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στο ανηψάκι σας, στο ξαδερφάκι σας και στους κολλητούς σας, το Learning Tube είναι η ιδανική πρόταση. Μη σκεφτείτε την ηλικία καθώς κάνει για όλους. Επιλέξτε το Tube της προτίμησή σας, στηρίξτε ένα καθαρόαιμο ελληνικό προϊόν και μοιραστείτε γνώσεις και διασκεδαστικές στιγμές με τους αγαπημένους σας."

Cookies
Πληροφορίες για τη χρήση cookies από την Κ-Τoyz
Αποδέχομαι