Νέα

Our Latest News

Previous Next

1o Challenge γνώσης των Learning Tube στα Public!

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Challenge γνώσης των Learning Tube στα Public του Mediterranean Cosmos!

Το YouTube και η Γνώση έδωσαν ραντεβού στα Public του Mediterranean Cosmos και απέδειξαν ότι η νέα γενιά μπορεί και ακολουθεί σωστά πρότυπα που προάγουν τη γνώση και τον πολιτισμό!
Με παρουσιάστριες τις δημοφιλείς youtubers "Fraoules22" , περισσότερα από 250 παιδιά είχαν την ευκαρία να συμμετέχουν σε αναμετρήσεις για τη γνώση του κόσμου και να  διεκδικήσουν το μετάλλιο επιτυχίας των Learning Tube

Γονείς και παιδιά είχαν την ευκαρία να γνωρίσουν τη σειρά επιτραπέζιων παιχνιδιών Learning Tube και να αναμετρηθούν σε ερωτήσεις γνώσεων για τις Σημαίες, τις Πρωτεύουσες, τα Μνημεία ή τα Εθνικά Φαγητά των χωρών.

Οι Φράουλες χωρίστηκαν σε δύο όμάδες, την ομάδα της Κατερίνας και την ομάδα της Αντωνίας, ενώ κάθε παίκτης που συμμετείχε έπρεπε να απαντήσει σωστά σε 5 ερωτήσεις των Learning Tube της αντίπαλης ομάδας! Αναμετρήσεις, δυνατές συγκινήσεις και παιδιά όλων των ηλικιών απέδειξαν πως η γνώση του κόσμου δεν έχει ηλικία και μπορεί να γίνει διασκεδαστική για όλους!

Τα παιδιά είχαν επίσης την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τις αγαπημένες τους youtubers και να συμμετέχουν και στις ηλεκτρονικές κληρώσεις με hashtag #learningtube!

Την συνολική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η μουσειοπαιδαγωγός Δέσποινα Τσιπτέ.

 

Cookies
Πληροφορίες για τη χρήση cookies από την Κ-Τoyz
Αποδέχομαι